Сторінки

среда, 7 декабря 2011 г.

Огляд-конкурс матеріалів інноваційної діяльності закладів

З метою підготовки до участі в Третій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2012», яка проходитиме в Києві 1 – 3 березня 2012 року, Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти з 16 до 20 січня 2012 року проводить огляд-конкурс матеріалів  інноваційної діяльності закладів і установ освіти.
Пропонуємо взяти участь в огляді та надати матеріали з досвіду роботи закладу/установи освіти (додаток) до оргкомітету (каб. 404 облІППО, відділ атестації педагогічних працівників, електронна адреса: atesta@i.ua) до 23 грудня 2011 року.  Подивиться Лист, Положення тут 
Номінаціі:
1.     Соціальне партнерство у контексті розвитку сучасного навчального закладу: професійно-технічної та загальної середньої освіти.
2.     Міжнародне співробітництво закладів освіти і наукових установ.
3.     Інклюзивна освіта: від рівних прав до рівних можливостей.
4.     Діяльність вищих закладів післядипломної освіти, міських (районних) відділів освіти, навчально-методичних центрів по підвищенню рівня професійних компетентностей педагогічних кадрів.
5.     Інноваційні  технології виявлення, навчання і підтримки розвитку обдарованої молоді.
6.     Реформування дошкільного закладу освіти.
7.     Створення та упровадження сучасних засобів навчання.

Матеріали надаються в друкованому зшитому вигляді. Обсяг роботи – 20 сторінок формату А-4 (з використанням шифрів текстового редактора Microsoft Word розміру 14 з полуторним міжрядковим інтервалом). На титульній сторінці вказати номінацію та повну назву закладу/установи освіти, що бере участь в огляді. Орієнтовний перелік матеріалів за номінаціями додається (додаток 1). Матеріали, подані на огляд-конкурс, не повертаються.
Лауреати огляду-конкурсу будуть запрошені до участі в формуванні експозиції Донецької області в Третій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2012».

Звертаємо Вашу увагу, що участь у виставці можуть брати також окремі заклади (установи) освіти. Пакет матеріалів від організаторів для оформлення участі у виставці додається (додаток 2).

Комментариев нет:

Отправить комментарий