Сторінки

суббота, 5 ноября 2011 г.

Інструкція по проведенню конкурсу Бобер в районі



    1.     Для проведення конкурсу Ви повинні отримати 3 листопада пакет завдань у архівному файлі Beaver2011.  Можно скачати його  на сайті школи, або на сайті кабинета інформатики:    http://hi-tech136.blogspot.com/, http://school136.org.ua/http://school147.at.ua/. Могу відправити електронною поштою, якщо  надішлете листа на адресу: school136@mail.ru
    2.     З 3 листопада   встановлюйте  пакет завдань  на шкільних комп’ютерах або  на домашніх комп’ютерах. (Скористуйтесь допомогою  дорослих)
    3.     Файл потрібно записати в окремій папці на жорсткому диску. Розархівовувати його потрібно у тій же папці. Перед розархівацією рекомендується зберегти копію початкового архіву у іншій папці (щоб в разі якоїсь помилки можна було відновити початкові дані)
    4.     Після розархівації в поточній папці утвориться  папка bebras2011. Вона міститиме папку data  та виконуваний файл Бобер. В папці data нічого змінювати не можна, вона забезпечує роботу програми. Можна запускати лише файл Бобер
    5.     Уважно ознайомитись з правилами конкурсу, які записані на перших сторінках цього файлу. Для цього Вам дається можливість перед конкурсом.
    6.     Для відкриття умов завдань потрібен пароль доступу. Шкільні координатори роздають пароль учням 6 листопада о 10.00. Зателефоную, або розміщу його на сайті школи, чи блогі кабинету інформатики о 9.55.  http://hi-tech136.blogspot.com/, http://school136.org.ua/, http://school147.at.ua/  (шкільний координатор Шилова Юлія Валеріївна, учитель інформатики, моб. 0502973221)
    7.      Конкурс триває  1ч. 30 хвилин. Час на заповнення учнем електронної анкети не враховується. Зразу після завершення учні зобов’язані здати файли- відповіді (result*.bbr) шкільному координатору. Цей файл-відповідь записується автоматично зразу після виходу учнем з програми у трьох місцях (для надійності): у папці data,  у поточній папці і на робочому столі. Відповіді у файлі закодовані. Їх теж змінювати не можна, інакше файл не зчитається.
    8.     Шкільні координатори збирають файли-відповіді всіх учасників.  Визначено  час ( з 17.30 до 19.30 в кабінеті інформатики на 3-му поверху або електронною поштою на адресу: school136@mail.ru   доставки файлів відповідей  до школи.   

    Якщо зявляються питання дзвонить:  шкільний координатор Шилова Юлія Валеріївна, учитель інформатики,
     моб.тел  0502973221)

      Комментариев нет:

      Отправить комментарий