Сторінки

четверг, 24 ноября 2011 г.

Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»

 Тема на 2011 рік: «Врятувати від забуття».       
 Мета: XX століття - непростий період в історії України. Про нього багато сперечаються, написана величезна кількість наукових монографій, статей, дисертацій. Подіям та особам надають різні, інколи прямо протилежні оцінки. При цьому практично не чути голосу свідків цієї історії – наших батьків, дідів і бабусь. Але з пам'яті стираються події, історичні місця. 
Учасникам конкурсу надається можливість висловити свій погляд на історію України XX століття через власну родинну історію, зберегти для майбутніх поколінь свої враження та спогади про пережиті історичні події.
Суть конкурсу: учасники виготовляють мультимедійні проекти на тематику конкурсу та надсилають їх на електронну адресу оргкомітету, журі переглядав та оцінює проекти. Учасники-переможці відзначаються та беруть участь у презентації своїх робіт.

Організатори: Міжнародний благодійний фонд національної пам'яті України спільно з Інститутом історії України НАН України за підтримки Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України. 
Вимоги до проектів:
Мультимедійні проекти можуть бути виконані у програмах Movie Maker, Microsoft Power Point або інших, придатних для перегляду на комп'ютері зі стандартним програмним забезпеченням. Мультимедійними проектами також можуть бути аматорські документальні та постановочні (ігрові) фільми. Тривалість фільму не може перевищувати 10 хвилин, відео- чи аудіо ролика, слайд-шоу, флеш-ролика – 4 хвилин.На першій сторінці/кадрі має бути чітко вказано авторів конкурсної роботи, на другій - назва.До роботи слід долучити окремим файлом прізвище, ім'я та по-батькові автора (авторів), домашню адресу, місце роботи або навчання, контактні телефони та електронні адреси.
Учасники: учні старших класів під керівництвом педагогів, батьків, або без такого, молодіжні громадські організації та творчі спілки.
Календарний план конкурсу: 1 грудня 201 1 року–  завершення прийому проектів;25 січня 2012 року – оголошення результатів конкурсу та презентація переможців.
Контакти:Конкурсні роботи на СD/DVD-дисках слід надсилати виключно  на електронну адресу оргкомітету конкурсу: vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net.
Усі   уточнення  та  запитання   електронною  адресою:   vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net.

Комментариев нет:

Отправить комментарий