Сторінки

вторник, 16 октября 2012 г.

«Samsung назустріч знанням». Правила.

«Samsung назустріч знанням»

У період з 3 вересня  2012 року по 29 жовтня  2012 року компанія «Samsung Electronics Україна» спільно з Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України  проводить конкурс есе й освітніх проектів серед учнів середніх шкіл на тему: «Інноваційні технології – краще життя».
Етапи конкурсу:
Перший етап триватиме з 3 вересня по 29 жовтня 2012 року. В цей період учні шкіл мають подати есе на тему: «Інноваційні технології – краще життя». Зокрема, в есе може йтися про таке:
  • Якими Ви бачите нові засоби комунікацій;
  • Що дадуть нові джерела електроенергії;
  • Яким буде майбутнє машин без водіїв;
  • Як розумні будинки зроблять життя кращим;
  • Та інше.
За результатами конкурсу в період з 29 жовтня по 12 листопада журi обере десять есе, автори яких отримають індивідуальні призи. Школи, учні яких створили два найкращих есе,  вийдуть до фіналу конкурсу «Samsung назустріч знанням 2012».
На другому етапі (з 13 по 26 листопада 2012 року)
дві школи-фіналісти повинні за допомогою наданої їм цифрової медіалабораторії Samsung представити презентації власних проектів.
Вимоги до презентацій фіналістів:
  • мультимедійна презентація має бути надана у форматі ppt;
  • у презентації повинні бути вказані цілі та завдання проекту, його масштаб і результати, а також зазначені учасники проекту. До того ж у проекті має застосовуватись техніка Samsung.
Школа, яка продемонструє найкращий проект, стане переможцем і отримає головний приз – шкільний клас майбутнього від компанії «Samsung Electronics Україна».
Визначення переможця – публічний захист проекту перед журі та ЗМІ.
Захист проектів відбуватиметься з 26 листопада по 1 грудня. Точну дату захисту буде встановлено за 7 днів до захисту, про що учасників другого етапу попередять заздалегідь.
Компанія «Samsung Electronics Україна» сплатить проїзд до міста, в якому будуть проведені презентації, та назад для двох учнів та одного вчителя.

Призовий фонд конкурсу

Школи – переможці конкурсу:
  • «Клас майбутнього» від Samsung (1 електронна дошка для класу, 30 ноутбуків для учнів, 1 комп’ютер для вчителя, БФП Samsung). Клас буде забезпечено Інтернетом.
Фіналісти:
  • дві цифрові лабораторії ( 2 камери, 1 телевізор, 2 ноутбуки, 2 планшети в кожній) для шкіл;
  • індивідуальні подарунки для авторів-учнів – 10 подарунків для найкращих есе та 2 подарунка для фіналістів.
Критерії відбору есе:
  • Творчий підхід і креативність у використанні інформаційних технологій .
  • Значимість ідеї в аспекті збереження планети та розвитку суспільства.
Визначення переможців:
Двоє фіналістів і головний переможець визначаються експертним журі, до складу якого входять представники компанії «Samsung Electronics Україна» і компаній-партнерів.

ЧАСТИНА 2: ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ

І. Хто може брати участь у конкурсі «Samsung назустріч знанням»

Головне завдання соціальної ініціативи «Samsung назустріч знанням 2012» полягає в тому, щоб надати можливість використання технологій у навчальному процесі з метою покращення рівня навчання, скорочення цифрової нерівності. Конкурсне есе може написати учень. У конкурсі можуть брати участь представники загальноосвітніх шкіл України І-ІІІ ступеня.
Усі проекти мають бути творчими, інноваційними, а також здатними суттєво вплинути на школярів, підвищуючи при цьому рівень навчального процесу.

ІІ. Учаснику можуть відмовити в участі у конкурсі, якщо:

  • робота надіслана пізніше встановленого терміну;
  • порушені умови участі в конкурсі;
  • аналогічну роботу раніше надсилав інший учасник;
  • робота брала участь у минулих конкурсах;
  • встановлено факт порушення авторських прав.

ІІІ. Особливі умови:

Учасники конкурсу погоджуються з використанням їхніх прізвищ і робіт з метою реклами організатора без додаткової винагороди.
Учасники погоджуються давати рекламні інтерв’ю, в тому числі по радіо, телебаченню та в інших засобах масової інформації без будь-якої винагороди.
Факт участі в конкурсі означає повну згоду учасників із правилами його проведення.

IV. Авторські права

Для участі в конкурсі претенденти повинні надсилати власні роботи, на які в них є права публікації. Організатори конкурсу та члени журі не несуть відповідальності за порушення авторського права учасниками конкурсу. Організатор має виключне право на використання есе, надісланих на конкурс, за умови попередньої згоди їх авторів.

ЧАСТИНА 3: ПОДАННЯ ЗАЯВИ

На першому етапі (з 3 вересні по 29 жовтня) потрібно надати есе на задану тему та заповнену реєстраційну форму.
В реєстраційній формі необхідно обов’язково вказати опис школи (поштову адресу та номер, телефон, ПІБ директора, електронну адресу школи) та інформацію про учня, який написав есе (ПІБ, дату народження, контактний телефон та електрону адресу).
Есе та заповнену реєстраційну форму треба відправити не пізніше 29 жовтня 2012 року за адресою в Інтернеті education.samsung.ua або поштою: 01001, м. Київ, а/я «Назустріч знанням».
На другому етапі необхідно до 26 листопада подати конкурсний проект,який відповідатиме правилам конкурсу, на електронну адресу sme@o2pr.com.ua.
Фінальний проект має бути публічно презентований перед членами журі командою, що представляє школу (не менше одного учня чи вчителя, але не більше вчителя і двох учнів)

ЧАСТИНА 4: ОБМЕЖЕННЯ НА КОРИСТУВАННЯ ПРИЗОВИМ ФОНДОМ

Одержувач не має права використовувати призовий фонд для участі або втручання в політичну діяльність, стимулювання чи заохочення порушення законів або державної політики, а також для власної користі. Все обладнання, передбачене призовим фондом*, є нероздільною системою та має бути встановлене в одному навчальному класі.
*Крім призів, передбачених для індивідуального користування.
У випадку порушення умов, наведених вище, компанія «Samsung Electronics Україна» залишає за собою право вилучити мультимедійну лабораторію на користь іншого фіналіста.
Компанія «Samsung Electronics Україна» та організатори залишають за собою право проводити аудит використання призового фонду протягом трьох років із дати передачі обладнання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий