Сторінки

вторник, 30 октября 2012 г.

Про ІІ етап Всеукраїнського конкурсу "Парк педагогічної майстерності"

 Лист МОНмолодьспорт № 1/9-703 від 02.10.12 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ
№ 1/9-703 від 2 жовтня 2012 року
Про ІІ етап Всеукраїнського конкурсу
"Парк педагогічної майстерності"

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 20.06.2011 № 596 "Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс "Парк педагогічної майстерності", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.07.2011 за № 857/19595 з жовтня 2012 року розпочинається ІІ етап зазначеного вище Всеукраїнського конкурсу.
Конкурс проводиться за темою: "Система виховання як засіб формування конкурентоспроможної особистості з високим рівнем життєвих компетенцій" протягом 2011-2015 років та з метою підтримки творчої педагогічної діяльності працівників загальноосвітніх навчальних закладів і популяризації педагогічних здобутків у створенні системи виховання.

За результатами І-го етапу на Всеукраїнський конкурс "Парк педагогічної майстерності" надійшло 184 роботи (38 матеріалів не відповідали вимогам Положення).
Згідно з наказом МОНмолодьспорту від 01.03.12 № 250 "Про підсумки Всеукраїнського конкурсу "Парк педагогічної майстерності", дипломами урочисто були нагороджені 15 навчальних закладів-переможців І-го етапу.
Звертаємо увагу, що у 2012-2013 навчальному році у конкурсі беруть участь соціальні педагоги, вчителі, які викладають предмети освітніх галузей: математика, природознавство і заступники директора з навчально-виховної роботи, які координують їх діяльність.
До номінації "Галерея інноваційного пошуку" подаються проекти у вигляді опису системи методичної роботи щодо реалізації єдиної виховної мети, організації змістовного дозвілля дітей та учнівської молоді, учнівського самоврядування з впровадженням інноваційних виховних технологій педагогічних колективів, вчителів, класних керівників, заступників директора з навчально-виховної, виховної роботи, керівників гуртків, секцій, педагогів-організаторів.
До номінації "Майстерня професійного самовдосконалення" подаються проекти у вигляді методичних розробок із самоосвіти педагогів, психологів, соціальних педагогів, педагогів-організаторів у впровадженні новітніх технологій, форм та методів виховання.
До номінації "Галерея дозвілля" подаються проекти у вигляді програм факультативів, спецкурсів, гуртків, секцій та інше, а також методичних та практичних матеріалів з реалізації їх завдань.
Звертаємо увагу, що загальноосвітні навчальні заклади, які брали участь в І етапі конкурсу, подають матеріали без заявки, вказуючи про свою попередню участь у супровідному листі.
Навчальні заклади, які вперше беруть участь у зазначеному вище конкурсі обов’язково мають подавати роботи разом із заявкою за формою, згідно з додатком до Положення про Всеукраїнський конкурс "Парк педагогічної майстерності".
Роботи надсилаються до 30 листопада 2012 року, надіслані пізніше розглядатися не будуть (дата визначається за терміном відправлення, що зазначений на конверті).
Просимо сприяти участі та довести до відома педагогічних колективів інформацію про продовження конкурсу. Положення про Всеукраїнський конкурс "Парк педагогічної майстерності" розміщено на сайтах МОНмолодьспорту www.mon.gov.ua та Інституту інноваційних технологій і змісту освіти www.iitzo.gov.ua.
Нагадуємо, що роботи подаються в письмовому та електронному вигляді за адресою: Державна наукова установа "Інститут інноваційних технологій і змісту освіти", 03035 м. Київ, вул. Урицького 36, кім. 217.
Заступник Міністра       Б.М. Жебровський

Комментариев нет:

Отправить комментарий