Сторінки

пятница, 28 сентября 2012 г.

Конкурс Samsung назустріч знанням


Компанія "Samsung Electonics Україна"за підтримки Інституту інноваційних технологій і змісту освіти
з 03 вересня по 26 листопада 2012 року проводить конкурс"Samsung назустріч знанням".
Конкурс проводиться у два етапи.
 До 29 жовтня 2012 року треба надіслати на конкурс есе на тему «Інноваційні технології – краще життя», де будуть розкриті твої бачення та міркування щодо новітніх засобів спілкування або нових джерел енергії, про машини без водіїв чи комфорт «розумних» будинків тощо. Автори найкращих десяти есе гарантовано отримають смартфони Samsung, а двоє фіналистів ще й ноутбуки.

Під час другого етапу конкурсу школи разом з талановитими авторами есе підготують презентації проектів і представлять їх на розгляд експертного журі. За результатами конкурсу будуть визначені двоє фіналістів і головний переможець.
За результатами першого етапу автори двох найкращих есе, отримають індивідуальні призи, а школи, представлені авторами проектів, увійдуть до фіналу конкурсу.
На другому етапі (з 13 по 26 листопада 2012 року) дів школи-фіналісти за допомогою обладнання Samsung створюють презентаційні проекти теми, описанні в їх есе.
Переможець конкурсу отримає клас майбутнього (1 електронна дошка для класу, 30 ноутбуків для учнів, 1 комп'ютер вчителя, МФУ). Клас буде забезпечений Інтернетом.
Фіналісти отримають: дві цифрові лабораторії (по 2 камери, 1 телевізору, 2 ноутбуки, 2 планшети в кожній) для шкіл.
10 індивідуальних подарунків за найкращі есе.
Есе та заповнену реєстраційну форму не пізніше 29 жовтня 2012 року необхідно заповнити на сайті education.samsung.ua/registration або відправити поштою: 01001, м. Київ, а/я "Назустріч знанням".

Комментариев нет:

Отправить комментарий