Сторінки

среда, 5 сентября 2012 г.

Інструментарій регіональної системи оцінювання якості освіти.

 До регіональної програми «Освіта Донеччини. 2012-2016 роки» включений компонент «Регіональна система оцінювання якості освіти» Наразі відбувається розробка критеріальної бази системи оцінювання якості освіти. За основу критеріальної бази взято показники розроблені для АІС «Рейтинг», які були затверджені Наказом від 22 листопада 2011 року №1343 МОНмолодьспорт «Критерії системи рейтингового оцінювання діяльності загальноосвітніх навчальних закладів». До набору показників внесли пропозиції також представники регіональної методслужби.
Кожен з учасників освітнього процесу області може долучитися до обговорення критеріїв якості регіональної освіти. Для цього слід на сайті відділу зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти Донецького облІППО заповнити відповідну анкету. Анкета дуже велика, тому, для зручності, Ви можете роздрукувати перелік критеріїв (КРИТЕРІІ.DOC), проаналізувати критерії, а вже потім заповнити анкету.
Для цього слід відвідати сайт відділу ЗНО та моніторингу якості освіти ДоноблІППО  http://znomon.at.ua/  та заповнити анкету (анкета доступна до 20.09.2012) (345-30-39 Фарін С.Л.).
Перейти до заповнення анкети=>
Переглянути результати=>

Комментариев нет:

Отправить комментарий