Сторінки

четверг, 12 сентября 2013 г.

Візьміть участь у конкурсі «New Generation Teacher Competition»!Завершується прийом заявок до участі в новій Міжнародній програмі Microsoft «Вчитель – експерт»!

 Британська Рада в Україні та Майкрософт Україна оголошують конкурс «New Generation Teacher Competition» для викладачів, що цікавляться інноваційними технологіями й інтерактивним навчанням. 

Для того, щоб стати учасником конкурсу необхідно зареєструватися на сайті Teaching English http://www.teachingenglish.org.uk обрати найцікавішу вправу чи будь-який інший структурний елемент уроку й до 8 жовтня 2013 р. залишити короткий відгук на сторінці професійної мережі Microsoft “Партнерство в навчанні” (потрібна безкоштовна реєстрація) - http://bit.ly/174p1vz

Короткий відгук має містити назву навчального матеріалу (activities, tips, lesson plans etc), посилання на нього і коментар, чому він вам сподобався.

Переможців буде визначено завдяки платформі random.org та оголошено 10 жовтня на Facebook-сторінках Британської Ради та Microsoft Ukraine. 

Власник першого місця буде нагороджений смартфоном Nokia Lumia 520, 10 наступних учасників отримають програмне забезпечення Microsoft - Windows 8.
 
Завершується прийом заявок до участі в новій Міжнародній програмі Microsoft «Вчитель – експерт»!


Програма Microsoft «Партнерство в навчанні «Вчитель – експерт» є унікальною однорічною програмою, створеною з метою визнання на всесвітньому рівні педагогів, які покращують навчання та успішність учнів за допомогою ефективного використання технологій.

Учителі-експерти матимуть доступ до технологій, професійного зростання та можливість взяти участь у Глобальному Форумі «Партнерство в навчаннi», якій проходитиме у Барселоні, Іспанія.

Ми шукаємо iнiцiативних педагогів, які будують свою кар`єру, захоплюють своїх учнів iнновацiйним мисленням та навчають працювати спiльно. Винахiдливi та завзятi, вони отримують задоволення вiд процесу активного творця змiн та працюють у сферi освіти.

Дізнайтесь більше та зареєструйтесь до 30 вересня 2013 р. у програмі «Вчитель – експерт»!

Комментариев нет:

Отправить комментарий