Сторінки

пятница, 9 ноября 2012 г.

Пакет завдань конкурсу Бобер 2012

качати тут Пакет завдань конкурсу БОБЕР 2012
Код школи № 136                  051702

Інструкція по проведенню конкурсу  

1.      Для проведення конкурсу Ви отримуєте завдання у архівному файлі Beaver2012 разом з шестицифровим кодом школи. (завдання на сайті школи або кабінету інформатики)
2.   Файл потрібно записати в окремій папці на жорсткому диску. Розархівовувати його
потрібно у тій же папці. Перед розархівацією рекомендується зберегти копію початкового архіву у іншій папці (щоб в разі якоїсь помилки можна було відновити початкові дані)
4.      Після розархівації в поточній папці утвориться  папка bebras2012. Вона міститиме папку data  та виконуваний файл Бобер. В папці data нічого змінювати не можна, вона забезпечує роботу програми. Можна запускати лише файл Бобер
5.     Ознайомтесь з правилами конкурсу, які записані на перших сторінках цього файлу. Для цього їм дається можливість перед конкурсом.
6.      Для відкриття умов завдань потрібен пароль доступу.  Шкільні координатори роздають пароль учням 11 листопада о 10.00
7.       Конкурс триває з 10.00 до 11.30. Час на заповнення учнем електронної анкети не враховується. Зразу після завершення учні зобов’язані здати файли- відповіді (result*.bbr) шкільному координатору. Цей файл-відповідь записується автоматично зразу після виходу учнем з програми у трьох місцях (для надійності): у папці data,  у поточній папці і на робочому столі. Відповіді у файлі закодовані. Їх теж змінювати не можна, інакше файл не зчитається.
8.      Шкільні координатори збирають файли-відповіді всіх учасників. Якщо станеться малоймовірний випадок, що якісь файли матимуть однакову назву, можна дописати довільну цифру у назві одного з файлів.  
9. 11.11.2012 з 16.00 до 18.00   доставка файлів відповідей  до школи або електронною поштою на адресу school136@mail.ru . Файли збираються у папку, назва якої – код школи, папка стискається і надсилається районному координатору 11 листопада.

Копія цієї папки зберігається в школі.
Удачи!

Комментариев нет:

Отправить комментарий