Сторінки

понедельник, 28 мая 2012 г.

Школи-новатори Донецька

Наказ № 332   Про впровадження програми «Школи-новатори»
в Донецькій області

 Щоб долучитися до програми “Школи-новатори” Вам необхідно виконати алгоритм, який описано за посиланням http://www.microsoft.com/ukraine/education/partnersinlearning/school.mspx 
Звітність необхідно надіслати за формою, яка розміщена на сайті відділу інформаційних технологій в розділі Проекти-Школи-новатори до 06.06.2012 на електронну адресу vidsotkiv100@gmail.com. Тема листа “Школи-новатори”.

На виконання Державної цільової програми впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій «Сто відсотків» на період до 2015 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 року № 494 (п. 1 та п. 3 розділу V «Підготовка та підвищення рівня кваліфікації вчителів»), наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 24.01.2012 року № 58 «Про впровадження програми «Школи-новатори», з метою сприяння інноваційній діяльності загальноосвітніх навчальних закладів області,

НАКАЗУЮ:

1.     Затвердити список загальноосвітніх навчальних закладів Донецької області для участі в Програмі «Школи-новатори» (Додаток 1).
2.     Утворити обласну координаційну раду Програми одаток 2).
3.     Назначити відповідального за впровадження програми «Школи-новатори» Глухову Маргариту Володимирівну, завідувача відділу інформаційних технологій Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
4.      Інституту післядипломної педагогічної освіти (Чернишов О.І.):
4.1.         Здійснювати організаційне та науково-методичне забезпечення Програми.
4.2.         Щорічно до 15 червня подавати департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України звіт щодо виконання завдань і заходів з виконання Програми.
5.     Начальникам (завідувачам) управлінь (відділів) освіти міських рад та держадміністрацій:
5.1. Провести відповідну організаційну роботу та сприяти впровадженню Програми у загальноосвітніх навчальних закладах області.
5.2.   Щорічно до 05 червня подавати відділу інформаційних технологій  (Глухова М.В.) звіт щодо виконання завдань і заходів з виконання Програми.
6.     Контроль за виконанням даного наказу покласти на першого заступника начальника управління освіти і науки Донецької облдержадміністрації Артьомова М.Є.

Комментариев нет:

Отправить комментарий