Сторінки

вторник, 20 декабря 2011 г.

Тестування можливостей використання електронних освітніх ресурсів

Шановні користувачі - вчителі загальноосвітніх закладів та фахівці середньої освіти!  

Запрошуємо Вас взяти участь в тестуванні електронних освітніх ресурсів (ЕОР) під час навчальних занять 2-ої чверті за програмами 7 класу.  Офіційний  сайт http://www.ow.org.ua/


Алгебра
Українська література
Геометрія
Українська мова
Історія
Хімія
Англійська мова
Географія
Основи здоров'я
Фізика
Тестування предмету Всесвітня історія планується з 3-ої чверті навчального року
Біологія

Тому звертаємося до Вас – шановні досвідчені вчителі загальноосвітніх закладів та фахівці середньої освіти України - з проханням:

1) взяти участь в тестуванні даних ресурсів та знаходити  можливість їх застосування під час підготовки та проведення навчальних занять,
2) і головне – надавати нам свої власні пропозиції, зауваження та відповіді на питання анкет, які прикріплені до кожного із наданих електронних освітніх ресурсів.
Ваші пропозиції та зауваження для нас дуже важливі та обов’язково  будуть враховані в подальшій роботі по створенню якісних і ефективних електронних освітніх ресурсів. 

 Звертаємо Вашу увагу, що ці матеріали є авторськими розробками робочої групи фахівців Київського університету імені Бориса Грінченка – одного з найавторитетніших наукових закладів в сфері педагогічної методології  та післядипломної педагогічної освіти.
Але в силу того, що ми разом з нашими партнерами розробляємо сучасну, абсолютно нову за своїми принципами інформаційно-телекомунікаційну освітню систему, зазначені електронні освітні ресурси по деяких параметрах не завжди відповідають концептуальним або системним вимогам, покладеним в основу концепції Національного проекту «Відкритий світ», та потребують певних доробок .
Про нашу співпрацю:
Активні учасники тестування будуть відмічені за підсумками виконання Пілотного проекту в травні 2012 року.
Якщо Ви маєте власні методичні розробки для занять за програмами 7 класу або інших класів та бажання надати їх для тестування, Ви маєте можливість надсилати їх на нашу електронну адресу info@ow.org.ua.
Найкращі Ваші методичні матеріали будуть опубліковані на сторінках відповідних предметів нашого порталу, а їх автори отримають персональні ВЕБ-сторінки (блоги) з безкоштовними підтримкою та хостінгом від нашого порталу та можливість самостійно публікувати власні методичні розробки.
Детально про умови співпраці та мотивації учасників незабаром буде опубліковано на сторінках нашого порталу.
На початку нашого співробітництва просимо відповісти на питання загальної анкети, що наведена за посиланням: заповнити анкету.
Дякуємо за Вашу участь!

Комментариев нет:

Отправить комментарий